Wie zijn wij

Ik ben Auke Heerding en gehuwd met Anneke Leeuwesteijn. Al jaren werken wij met veel passie en plezier aan De Schakel-Mentorschap. Vele jaren hebben wij mensen met een zorgvraag mogen helpen en dit hopen wij ook nog lang te mogen doen. 

Visie
Als mentoren willen wij onze cliënten waar nodig ondersteuning bieden. Wij fungeren als een schakel tussen cliënten en hun familie, maar ook tussen cliënten en verschillende organisaties. Op deze manier komen wij op voor de belangen van de betrokkene die hiertoe zelf niet of niet voldoende in staat is. Daarnaast onderhouden we het contact tussen cliënten en bijvoorbeeld zorgverleners, bewindvoerders en naaste familie. Vanuit een vertrouwensrelatie met de cliënt nemen wij samen met hem of haar beslissingen. We kijken bijvoorbeeld of de gegeven zorg in overeenstemming is met de gemaakte afspraken. De levenskwaliteit van onze cliënt staat daarbij altijd voorop.

Het gaat er ons inziens om, "er voor die ander willen zijn".

Wettelijk bevoegd
Wij zijn wettelijk bevoegd om deze belangrijke taak uit te voeren. Tijdens onze werkzaamheden in de zorg kwamen wij erachter dat veel hulpverleners beslissingen of bepaalde verantwoordelijkheden voor hun cliënt(en) nemen waarvoor ze niet bevoegd zijn. Mentorschap is voor de cliënt een goede oplossing, omdat een mentor wel bevoegd is om dit soort beslissingen en verantwoordelijkheden te nemen.

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend contact opnemen? Neem dan contact op middels het contactfomulier. Aanmelden kunt u middels onderstaande knop.

Aanmelden

Wij zij een erkend dementievriendelijke organisatie: